Wednesday 7 August 2019

Οι «Άγιοι» ξεκίνησαν δυναμικά


Η καλή μέρα από το πρωΐ φαίνεται, λέει ο σοφός λαός μας. Αυτό ισχύει απόλυτα με την Ποδοσφαιρική Ομάδα της καρδιάς μας St. Panteleimon FC, η οποία ξεκίνησε με πολύ μεγάλο δυναμισμό και δυο νικηφόρους αγώνες το νέο της Πρωτάθλημα.



Η Ομάδα μας παίζει φέτος στην Πρώτη Κατηγορία της Λίγκας Spartan South Midlands Football League! Αυτή είναι μια δύσκολη και απαιτητική Λίγκα. Για τούτο χρειάζεται να προσέξουμε πολύ για να προχωρήσουμε με τολμηρό και σταθερό βηματισμό, έτσι ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας.



Στους δύο πρώτους αγώνες (3 και 6 Αυγούστου) οι «Άγιοι» βγήκαν νικητές, με αποτελέσματα 6-1 και 7-1 αντίστοιχα. Αυτό δείχνει ότι η μεν αμυντική γραμμή κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και αποτρέπει να δεχόμαστε γκολ, η δε επιθετική γραμμή είναι κυριολεκτικά πολυβόλο! Δίκαια, λοιπόν, η Ομάδα μας φιγουράρει στην κορυφή του Βαθμολογικού Πίνακα!



Η εν λόγω Λίγκα είναι ένα κλασικό αγγλικό Πρωτάθλημα, με 38 αγώνες και χρειάζεται πολύ προσοχή, συντήρηση δυνάμεων, αυτοκυριαρχία και επαγγελματισμό! Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ομάδα μας, στον Προπονητή, στους Παίχτους, στη Διοίκηση, στους Χορηγούς και στους Φιλάθλους και ευλεπιστούμε να έχουμε μια καλή πορεία κατά το φετινό Πρωτάθλημα.

No comments: