Sunday 29 November 2020

Συνέντευξη του π. Αν. Σαλαπάτα στο Hellenic TV

Με πολλή μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση της Ελληνικής Τηλεόρασης Λονδίνου - Hellenic TV, και συγκεκριμένα της δημοσιογράφου Ελευθερίας Σοφρωνίου, για να δώσω συνέντευξη με θέμα την έκδοση του νέου μου βιβλίου «Κεκλεισμένων των θυρών»!
 

Μέρος της συνέντευξης αυτής βγήκε στον αέρα προχθές Παρασκευή, ενώ ολόκληρη θα μεταδοθεί σήμερα στο βράδυ διαδικτυακά, στην εκπομπή «Ομογένεια εδώ Λονδίνο», της Ελληνικής Τηλεόρασης Λονδίνου!


Στην εκπομπή αυτή, η οποία ετοιμάσθηκε μέσω της εφαρμογής Zoom, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το παραπάνω βιβλίο μου, που στην ουσία είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον «Ημερολόγιο καραντίνας λόγω κορωνοϊού»!


Γράφτηκε βέβαια στη διάρκεια της καραντίνας της Άνοιξης 2020 (από 23 Μαρτίου έως 5 Ιουλίου), αλλά οπωσδήποτε έχει αναφορά και στην τρέχουσα ανάλογη καραντίνα, διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο διαχρονικότητας και επικαιρότητας.

 

Το εν λόγω βιβλίο προλογίζει η Δρ. Κική Σονίδου, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Η.Β. Το εμπροσθόφυλλο επιμελήθηκε ο Ζωγράφος - Αγιογράφος Θεόδωρος Βογδάνος. Στο οπισθόφυλλο παρουσιάζεται σύντομη αλλά σημαντική μαρτυρία Έλληνα Ιατρού, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, κι ο οποίος εργάσθηκε στην εντατική, σε νοσοκομείο του Λονδίνου, κατά την περίοδο που περιγράφεται στο παρόν πόνημα. Το βιβλίο μπορεί κανείς να το προμηθευθεί πολύ εύκολα, από τα εξής διαδικτυακά βιβλιοπωλεία: ΑΚΑΚΙΑ και ΑΜΑΖΩΝ!

No comments: