Tuesday 20 June 2017

Σχεδιάζεται η νέα ομάδα των «Αγίων»

Άρχισε με εντατικούς ρυθμούς ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα στην ποδοσφαιρική ομάδα των Αγίων, που από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κομητείας του Middlesex. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ομάδα θα είναι η μόνη Ελληνορθόδοξη ομάδα που θα αγωνίζεται στα Αγγλικά Πρωταθλήματα και μάλιστα στην Αγγλική Ποδοσφαιρική κλίμακα, με δυνατότητα ανόδου σε ανώτερες κατηγορίες. Η αναβάθμιση δε της ομάδας από ερασιτεχνική σε ημι-επαγγελματική, αποτελεί οπωσδήποτε μια δικαίωση για όλους τους αφοσιωμένους παράγοντες των Αγίων που αγωνίσθηκαν να την ανεβάσουν σε αυτό το επίπεδο.


Την Κυριακή 11 Ιουνίου τ.έ. πραγματοποιήθηκε η Τελετή Υπογραφής. Οι παίχτες που είχαν ειδοποιηθεί από τον προπονητή Γιώργο Φραντζέσκου συναντήθηκαν κατ΄αρχάς στους χώρους της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος Harrow ΒΔ Λονδίνου. Εκεί βρέθηκαν επίσης τα μέλη της Διοίκησης της ομάδας, τα νέα παιδιά ball-boys, μαθητές οι περισσότεροι του Ελληνικού Κολεγίου Αγ. Παντελεήμονος, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.


Ο Ιερέας της Κοινότητας και Εφημέριος της ομάδας Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας απηύθυνε θερμό καλωσόρισμα. Χαιρετισμούς προσέφεραν ο Πρόεδρος της ομάδας Σάββας Ανδρέου, ο προπονητής Γιώργος Φραντζέσκου, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Γιάννης Αρμένακας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης. Κατόπιν βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες από τον επίσημο φωτογράφο της ομάδας Αλέξιο Γεννάρη.


Στη συνέχεια όλοι οι παρευρεθέντες μεταφέρθηκαν στο νέο γήπεδο της ομάδας, το οποίο ενοικιάζεται από την Αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα North Greenford United FC. Εκεί ξεναγήθηκαν στους νέους χώρους και ακολούθησε η επίσημη Τελετή Υπογραφής. Αρκετοί παίχτες που ανήκαν στην περσινή ομάδα των Αγίων ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και έλαβαν το επίσημο και μόνιμο για όλη τη σεζόν νούμερο της φανέλας τους. Επίσης υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα τέσσερεις νέοι παίχτες, που είναι οι εξής:


1). Κρις Σπύρου, με το νούμερο 17! Την περασμένη σεζόν έπαιξε στις ομάδες Asha FC & Cuffley FC.


2). Javonne Molloy, με το νούμερο 9! Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην ομάδα Edgware Town FC, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ. Παλαιότερα είχε παίξει στην QPR.


3). Λέων Αγαθαγγέλου, με το νούμερο 6! Την περασμένη σεζόν έπαιξε στις ομάδες Livadia FC & Ardley United FC.


4). Ηλίας Κατσολούδη, με το νούμερο 8! Την περασμένη σεζόν έπαιξε στις ομάδες Livadia FC & Ardley United FC.


Το προσεχές διάστημα θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και άλλοι από τους περσινούς παίχτες, ενώ αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός αστεριού του ποδοσφαίρου, που η ένταξή του στην ομάδα των Αγίων θα προκαλέσει αίσθηση και θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία της μεταγραφικής προσπάθειας για ενδυνάμωση της ομάδας.


Η επίσημη προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου, εφόσον το Πρωτάθλημα της Κομητείας του Middlesex, στο οποίο θα παίξουν οι Άγιοι φέτος, θα αρχίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.


Εν μεταξύ ο προπονητής Γιώργος Φραντζέσκου, μαζί με τους βοηθούς του, ετοιμάζεται να δοκιμάσει παίκτες και να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιστές να αποδείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν ένα συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.


Φυσικά αναμένονται τις προσεχείς ημέρες συναρπαστικές εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις!

No comments: