Sunday 25 October 2009

Δημοσκόπηση

Σήμερα αναχωρώ για την Πατρίδα. Αυτή τη φορά πάω για κάτι ευχάριστο, την ορκωμοσία του πρωτότοκου ως πτυχιούχου Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οπωσδήποτε θα έχω την ευκαιρία να κάνω και λίγες διακοπές. Κάποιες ημέρες στην Αθήνα, λίγες στο Ναύπλιο, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, απόλαυση ξεχασμένων (σχεδόν) γεύσεων γλυκών και φαγητών και άλλα, όλα θετικά κι ευχάριστα.

Θα απουσιάσω βέβαια αρκετές ημέρες, και δεν θα μπορώ να ανανεώνω το μπλογκ μου από εκεί που θα είμαι. Πιθανότατα να μην έχω καν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Όμως σκέφθηκα, για να μην σας αφήσω άπρακτους μέχρι να επιστρέψω, να σας βάλω μια εργασία (homework). Τι θα λέγατε να δίνατε μερικές σκέψεις σας για το μπλογκ αυτό; Δηλαδή, πως το βλέπετε από πλευράς εικόνας, εμφάνισης, αλλά και από πλευράς περιεχομένου. Αν υπάρχει κάτι που δεν σας αρέσει πείτε το. Τι θα μου προτείνατε αν ήταν να αλλάξω ένα στοιχείο;

Πόσο θα βαθμολογούσατε το περιεχόμενό του, χρησιμοποιώντας την κλίμακα 1-10; Θα χαιρόμουν να δω και τη δικαιολόγηση, αν είναι δυνατόν. Σας λέγω πάντως εκ των προτέρων ότι δεν μου χρειάζονται καθόλου κολακευτικά σχόλια. Την έχω περάσει αυτή την παιδική ασθένεια. Δεν τα έχω καθόλου ανάγκη, δεν με βοηθούν σε τίποτα. Γράψτε ειλικρινά τη γνώμη σας.

Όπως και νάχει θα χαρώ αν στην επιστροφή μου βρω μερικές ειλικρινείς σκέψεις και προτάσεις από όλους εσάς, με τους οποίους έχω μοιρασθεί τόσο όμορφα και φιλικά συναισθήματα όλο αυτό τον καιρό. Και είναι αλήθεια ότι με πολλούς, ίσως τους περισσότερους, δεν έχουμε καν συναντηθεί προσωπικά ποτέ. Τι σου είναι τελικά αυτή η τεχνολογική εξέλιξη!!!

8 comments:

Anonymous said...

Καλώς να μας έρθετε...Το Ναύπλιο σας περιμένει.... Γιατί να αλλάξετε...;
Η σελίδα σας ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! Έτσι μας αρέσετε όπως φτάνετε στα μάτια μας.
Και είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ....
Καλό ταξίδι....
Κ.Κ.

VAD said...

Δε συμπεριλαμβάνεται στις αρχές μου να παριστάνω τον κριτή κανενός,κανε το μπλογκ όπως σου αρέσει...

Το βασικότερο,τα συγχαρητήρια για το γιόκα,να τον καμαρωνεις πάντα...

logia said...

τα συγχαρητήρια στον Πρωτότοκο!!!!!

όσο για το μπλογκ είναι πια καθημερινή μου συνήθεια να το διαβάζω κι ας μην αφήνω πάντα σχόλια...

Α. Παπαγιάννης said...

Τις ευχές μας στον Μίμη για την ονομαστική του εορτή και βέβαια και για το πτυχίο του. Εις ανώτερα, όπως θέλει ο Θεός!
Γνώμες; Σχόλια; Εν τω αυτώ κρίματι εσμέν, γι' αυτό ας τα περιορίσουμε στον εαυτό μας, καθώς θα θυμόμαστε τον ωραίο μύθο του Αισώπου για τις "δύο πήρες" που φέρει "έκαστος ανθρώπων".

Anonymous said...

Συγχαρητήρια για τον πρωτότοκο και εις ανώτερα .
Ο,τι γράφεται απο καρδιάς , δεν αλλάζεται με τίποτα .
Διαβάζοντάς σας , αρχίζει κανείς και αντέχει το λονδίνο .
Καλή επιστροφή .

κατερίνα

σταυροδρόμι said...

Θερμά συγχρητήρια για το γιο σας! καλή και φωτισμένη πορεία να έχει... Κάθε μικρή ηλεκτρονική γωνιά στο σύμπαν του διαδικτύου είναι ένα σπιτικό και κάθε σπιτικό είναι όμορφο και ξεχωριστό γιατί αντανακλά το πρόσωπο και τη ζεστασιά του νοικοκύρη του. Καλή συνέχεια.

"ΕΥΔΡΟΜΟΥΝΤΩΝ ΑΛΕΙΠΤΗΣ" said...

Πατέρα Αναστάσιε θερμά συγχαρητήρια για τόν γιό σας και για το πολύ καλό ιστολόγιο σας.Τήν ευχή σας.Καλή συνέχεια!

Anastasios said...

Φίλοι μου αγαπητοί,

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευγενικές και γενναιόδωρες σκέψεις και ευχές σας.

Παραμένω ευγνώμων.