Tuesday 22 March 2016

St. Panteleimon FC Πρωταθλήτρια

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα της καρδιάς μας, η Ομάδα την οποία δημιουργήσαμε εκ του μηδενός, η Ομάδα της Ελληνικής Κοινότητας ΒΔ Λονδίνου, με την επωνυμία «Άγ. Παντελεήμων», κατάφερε τον ιστορικό άθλο, να στεφθεί Πρωταθλήτρια από την πρώτη της σεζόν, αγωνιζόμενη στο Κυπριακό Πρωτάθλημα ΚΟΠΑ της Αγγλίας!



Ο προχθεσινός (Κυριακή 20 Μαρτίου 2016) νικηφόρος (2-0) αγώνας μας, εντός έδρας εναντίον της Αράχνης FC, παρότι δεν ήταν ο τελευταίος του Πρωταθλήματος, μας προσέφερε όμως αρκετούς βαθμούς για να μπορούμε να αναδειχθούμε Πρωταθλητές!



Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωταθλήματος ΚΟΠΑ Μιχάλης Γιακουμή ήταν στο γήπεδο, παρακολούθησε τον αγώνα και αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, προσέφερε επισήμως στον Αρχηγό μας Νίκο Σαλαπάτα και σε όλους μας το Κύπελο του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας!



Ο Προπονητής Γιώργος Φραγκέσκου, όλοι οι Παίκτες μας, οι Χορηγοί, με επικεφαλής τον Σάββα Ανδρέου και τον Παναγιώτη Αργυρού, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης, ο Ιερέας Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας και πλήθος Ομογενών, φίλων και υποστηρικτών της Ομάδας μας, ήταν παρόντες και γιόρτασαν όλοι μαζί, μέσα σε αυθόρμητους και εγκάρδιους πανηγυρισμούς την τεράστια αυτή επιτυχία!



Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι κύριοι Χορηγοί της Ομάδας μας, Σάββας Ανδρέου και Παναγιώτης Αργυρού, δεξιώθηκαν όλη την Ομάδα (Παίκτες και Παράγοντες) στο εστιατόριό τους «ΟΡΑΜΑ». Ήταν μια όμορφη, πολύ ευχάριστη και απολαυστική βραδιά, όπου όλοι εόρτασαν με την ψυχή τους τη μεγάλη αυτή και ιστορική επιτυχία!

No comments: