Thursday 6 December 2018

Μουσική βραδιά


Όταν συναντούνται φίλοι αγαπημένοι, παράγεται μουσική, γεννούνται ήχοι, δημιουργείται ατμόσφαιρα ζωής, ελπίδας και ήρεμης ενατένισης του μέλλοντος...


Έτσι έγινε κι όταν πρόσφατα βρέθηκε στο Λονδίνο ο εξαίρετος και πολυβραβευμένος Έλληνας καλλιτέχνης Γιάννης Πετρόπουλος, που συνοδευόμενος από τον αξεπέραστο δάσκαλο του μπουζουκιού Γιάννη Πολυκανδριώτη, προσέφεραν χαρά και ευφροσύνη στην όμορφη παρέα, η οποία απόλαυσε φιλοξενία, αγάπη και ανταλλαγή εγκάρδιων συναισθημάτων!


Είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε αγγελικές φωνές, θεσπέσιους ήχους, υπέροχα ταλέντα, αλλά και μια όμορφη φιλική παρέα, μέσα από την οποία γευθήκαμε την ευλογία της κοινωνίας των αγαπημένων και χαμογελαστών προσώπων, που η γλυκιά έκφραση και η αυθόρμητη συμμετοχή τους στο τραγούδι απέδειξε την ειρήνη, την καταλλαγή και την εσωτερική επικοινωνία μεταξύ τους.


Φυσικά οι στιγμές αποτυπώθηκαν, ερασιτεχνικά μεν, αυθεντικά δε, σε φωτογραφίες και βίντεο, έτσι ώστε να μας θυμίζουν εσαεί ότι «οι φίλοι είναι θησαυρός»! Εδώ θυμόμαστε και τον Μ. Αλέξανδρο, ο οποίος “ερωτηθείς πού αυτώ οι θησαυροί εισί, επιδείξας τους φίλους έφη «εν τούτοις»”!


Είμαστε και παραμένουμε ευγνώμονες σε όλους για την ένθερμη συμμετοχή τους!

No comments: