Wednesday 15 November 2023

«Απάνεμα» στο διαδίκτυο

 
Είμαι ευγνώμων στον Εκδοτικό Οίκο «Ακακία», ο οποίος επιμελήθηκε την έκδοση της νέας Ποιητικής Συλλογής μου, με τον γενικό τίτλο «Απάνεμα». Τώρα φροντίζει και για τη διαδικτυακή διάδοση και διανομή του.
 

Ο σχετικός σύνδεσμος είναι εδώ: ΑΠΑΝΕΜΑ Akakia Publications.
 
Εκεί βλέπουμε και διαβάζουμε όμορφες, φωτεινές και εμπνευσμένες φράσεις, που η εκδότρια κα Βασιλική Βάσσου και οι συνεργάτες της, με τη συμμετοχή και του υποφαινόμενου, ετοίμασαν, με σκοπό την προβολή της Συλλογής.
 
«Μια νέα ποιητική συλλογή του αγαπητού Τάσου Βυζάντιου, που εμπνέεται από τη γραφική πόλη του Μπρίστολ στη Δυτική Αγγλία, αλλά και ανακαλύπτει νέους συνοδοιπόρους στα ποιητικά μονοπάτια της ψυχής…»!
 
«Στην ιστορική και γραφική πόλη του Bristol της Δυτικής Αγγλίας, εκεί ανακαλύφθηκε η γαλήνια αίσθηση μιας ειρηνικής βιοτής, η οποία λειτούργησε ως έμπνευση και πρώτη ύλη για τη δημιουργία μιας Ποιητικής Συλλογής, που με σχεδόν αχειροποίητο τρόπο ιστόρησε τις εικόνες και τα γράμματα, που απαρτίζουν τη συλλογή “Απάνεμα”!
 
Στιχουργήματα με φθινοπωρινή πολυχρωμία, και όχι μόνον, απομάκρυναν τους αρχαίους ανέμους και προσέφεραν σπουδή της φύσης, μελέτη του μυστηρίου, απόλαυση της γέννησης του ήλιου, γλυκιά απαντοχή για τα μελλούμενα, φεγγοβολή στην αποδημία, όνειρο για νόστιμον ήμαρ με προορισμό της καρδιάς τα έμφωτα μονοπάτια, ειρήνη και καταλλαγή…
 
Ευχή να ταξιδέψουν με ούριο άνεμο...»!
 
Αξίζει να αναφέρω εδώ πως η κα Βασ. Βάσσου μου ανακοίνωσε εγγράφως την έναρξη των διαδικτυακών πωλήσεων, μέσω της ιστοσελίδας της «Ακακίας», με τις εξής ακραιφνώς Ποιητικές λέξεις:
 
«Μόλις με ειδοποίησαν. Είστε "στον αέρα" της ΑΚΑΚΙΑΣ»!!!

No comments: