Thursday 24 September 2015

Προπόνηση και συνεδρίαση


Είναι αλήθεια πως η διαχείρηση μιας Ποδοσφαιρικής Ομάδας, και μάλιστα μιας Ελληνικής Ομάδας στη Διασπορά, είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό με πολλές ιδιαιτερότητες. Είναι σαφώς πολύ σπουδαίο ότι η Ομάδα μας (St. Panteleimon FC) απευθύνεται και προσελκύει κυρίως Νέους της Ομογένειάς μας, λεβέντες αθλητές, που εντάχθηκαν σε αυτήν με σκοπό να παίξουν για τη φανέλα, για το πανέμορφο πατριωτικό έμβλημά μας και για το σύνθημά μας «Faith First»!


Έτσι, έχουμε υποχρέωση -όλοι οι εμπλεκόμενοι- να δείξουμε στους Νέους αυτούς την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή μας και να είμαστε δίπλα τους, σε όλες τις φάσεις των αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων τους. Ακόμα δε, να τους διευκολύνουμε με τις διάφορες ανάγκες που μπορεί κατά καιρούς να έχουν.


Για τούτο χθες βράδυ παρακολουθήσαμε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Σάββα Ανδρέου, Παναγιώτη Αργυρού και Σωτήρη Μερεντίτη, την προπόνηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας, θαυμάσαμε την αρμονία της συνεργασίας μεταξύ τους και με τον Προπονητή μας, και γίναμε κοινωνοί της δίψας τους για νίκες και διακρίσεις.


Κατόπιν είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε, σε χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεών μας, με τον Προπονητή / Πρόεδρό μας Γιώργο Φρατζέσκου και τον Αρχηγό μας Νίκο Σαλαπάτα, για μια εποικοδομητική κουβέντα και σχεδιασμό των επόμενων δράσεων και αθλητικών επιλογών μας, όπως του διορισμού Βοηθού Προπονητή. Ευχηθήκαμε δε ολόψυχα, ο επόμενος αγώνας μας, την προσεχή Κυριακή, να είναι οπωσδήποτε νικηφόρος.

No comments: