Sunday 17 December 2017

Χριστούγεννα στο Ελλ. Κολέγιο ΒΔ Λονδίνου

Το Ελληνικό Κολέγιο Αγίου Παντελεήμονος, που λειτουργεί στο Harrow του ΒΔ Λονδίνου για 42 συναπτά χρόνια, είναι ένα σπουδαίο εκπαιδευτήριο κι ένας πολιτιστικός οργανισμός της φιλογενούς Ομογένειάς μας στη Μεγάλη Βρετανία, που διαδραματίζει έναν πολύτιμο ρόλο στη διατήρηση της εθνικοθρησκευτικής μας κληρονομιάς, αλλά και στην παραγωγή νέου και πρωτότυπου εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού έργου.


Τις τελευταίες ημέρες και εν όψει των μεγάλων Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου πραγματοποιήθηκαν χριστουγεννιάτικες γιορτές, στις οποίες πρωταγωνίστησαν τα παιδιά, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών και την φροντίδα των οικογενειών.


Η φωτογραφία και τα δύο βίντεο της παρούσας ανάρτησης δείχνουν και αποδεικνύουν σημαντικό έργο που επιτελείται στο Ελληνικό Κολέγιο και την αφοσίωση όλων των εμπλεκομένων παραγόντων.


Τα παιδιά με τα χαρούμενα πρόσωπα και τις εύηχες φωνές τους μας ταξίδεψαν, μέσω της χριστουγεννιάτικης αυτής γιορτής, σε τόπους μακρινούς, άγιους κι ευλογημένους, και μας έδωσαν την ευκαιρία για αναβάπτιση στις αλήθειες της πίστης και στις παραδόσεις της φυλής μας. Ας έχουν κι εκείνα και όλοι μας Καλά κι Ευλογημένα Χριστούγεννα!

No comments: