Thursday 21 December 2017

Χριστουγεννιάτικο δείπνο των «Αγίων»

Στην Αγγλία συνηθίζεται κατά την εποχή των Χριστουγένννων, κυρίως πριν από την μεγάλη αυτή Εορτή, οι οργανωμένες ομάδες (Σύλλογοι, Δάσκαλοι, Νοσοκόμοι, Ποδοσφαιρικά Σωματεία κ.ά.) να κανονίζουν μια βραδινή έξοδο για φαγητό, ποτό, μουσική, διασκέδαση και χρόνο ανάπαυλας.


Έτσι, λοιπόν, και η Ομάδα της καρδιάς μας St. Panteleimon FC, την οποία οι αθλητικογράφοι αποκαλούν «Saints», κανόνισε μια τέτοια βραδιά, η οποία ήταν χθες το βράδυ, όπου -με χορηγεία της Διοίκησης- οι Παίχτες, ο Προπονητής, μέλη της Διοίκησης, ο επίσημος Φωτογράφος της Ομάδας κ.ά. βρέθηκαν στο Ελληνικό Εστιατόριο «Πανόραμα» στο Βόρειο Λονδίνο, συνδείπνησαν και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε ένα κλίμα ανάπαυσης, μετά την ένταση των αγώνων και των προπονήσεων.


Είναι αλήθεια πως μια ομάδα γίνεται πραγματικά Ομάδα όταν συνδέονται οι Παίχτες αρμονικά μεταξύ τους με δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης, με ισχυρούς δεσμούς αθλητικού πνεύματος, με άρρηκτους δεσμούς που ενώνουν τις ψυχές τους, έτσι ώστε να αισθάνονται πως είναι μέρος ενός όλου και συνόλου. Κι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μιας Ομάδας.

No comments: