Saturday 23 June 2018

«Ελληνικός Παλμός»


Έρχεται η νέα Ελληνική διαδικτυακή Τηλεόραση

Ο «Ελληνικός Παλμός» (Greek Pulse) είναι η νέα Ελληνική Web TV, η οποία έρχεται να ενώσει τους Έλληνες από όλο τον κόσμο. Είναι η Τηλεόραση που θα διατηρεί και θα προάγει την πολιτιστική μας κληρονομιά.



Λίγα βήματα απομένουν από τη δημιουργία μίας μοναδικής, παγκόσμιας πλατφόρμας διάθεσης περιεχομένου, με σκοπό την διατήρηση και προαγωγή της εθνικής και θρησκευτικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς.



To Greek Ρulse θα αποτελέσει την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακού περιεχομένου για τον σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό και επιχειρηματικότητα.



Μέσα από την παροχή Web TV και Video On Demand υπηρεσιών χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό, έρχεται να ενώσει όλους τους Ελλαδίτες και Κυπρίους της Αποδημίας με τις ιδιαίτερες Πατρίδες τους.



Με έδρα το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, σχεδιάζεται η παραγωγή πλήθους ενημερωτικών εκπομπών, με πλούσια θεματολογία, όπως επικαιρότητα, υγεία και ευεξία, διατροφή, οικονομία και επιχειρηματικότητα, τουρισμός και μαγειρική, έχοντας πάντα ως κοινό παρανομαστή, το ελληνικό στοιχείο.



Οι ετοιμασίες κυλούν με γοργούς ρυθμούς στο Greek Ρulse! Ήδη δοκιμάζονται οι καλύτερες cloud πλατφόρμες για τις υπηρεσίες της νέας Τηλεόρασης. Σύντομα θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις.




Αξίζει οπωσδήποτε να υποστηρίξουμε όλοι την προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα αναγκαία κεφάλαια για την υλοποίηση του έργου μέσω crowdfunding στο σύνδεσμο: https://goo.gl/km6T3D

No comments: