Tuesday 27 November 2018

Συνέντευξη στην Αργοναυπλία TV


Κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην ιδιαίτερη Πατρίδα, το πανέμορφο Ναύπλιο, προσκλήθηκα από την Αργοναυπλία TV και τον διακεκριμένο δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Καζά, για να δώσω μια συνέντευξη, με θέμα κυρίως τις δραστηριότητές μας στην Αποδημία.


Η Αργοναυπλία TV δημοσίευσε την εν λόγω συνέντευξη, συνοδεύοντάς την με τα παρακάτω κολακευτικά σχόλια για την ταπεινότητά μου:

«Έναν άνθρωπο με πολύ σπουδαία δραστηριότητα έχει καλέσει στο σημερινό του “Τετ-α-Τετ” ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς στο στούντιο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV. Θα γνωρίσουμε τον πάτερ Αναστάσιο Σαλαπάτα.

Ιερωμένος ο συμπατριώτης μας πολλά χρόνια τώρα διαπρέπει στην Μεγάλη Βρετανία. Έχει πλούσια εκκλησιαστική δραστηριότητα και όχι μόνο. Η ποιητική του και γενικά η συγγραφική του δραστηριότητα είναι τεράστια.


Εμείς όμως τον μάθαμε από μια άλλη του επιτυχημένη δραστηριότητα. Έχει δημιουργήσει ποδοσφαιρική ομάδα και μάλιστα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Πως να μην το έκανε όμως αφού η ενορία του βρίσκεται δίπλα από το θρυλικό Γουέμπλεϋ.

Τέλος ο πάτερ Σαλαπάτας θα μας μιλήσει για το Σαλαπατέϊκο. Την μεγάλη του οικογένεια που έχει βαλθεί να ανακαλύψει τις ρίζες του.

Μια όμορφη συνέντευξη με έναν πραγματικό Έλληνα, που από εκεί μακριά προσπαθεί να κρατάει άσβεστη την Ελληνική Ιδέα».

Η συνέντευξη αυτή καθ’ αυτή έχει ως εξής:


Είμαι ευγνώμων στην Αργοναυπλία TV, στον κ. Καζά και στους εκλεκτούς συνεργάτες του, για το όμορφο αποτέλεσμα της συνέντευξης αυτής.

No comments: