Wednesday 24 April 2019

Οι «Άγιοι» Πρωταθλητές


Η Ομογενειακή Ποδοσφαιρική Ομάδα «St. Panteleimon FC», η οποία ιδρύθηκε το 2015 και λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος ΒΔ Λονδίνου, αναδείχθηκε χθες βράδυ αήττητη Πρωταθλήτρια στο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα της Κομητείας του Middlesex.



Οι ιδρυτές, οι χορηγοί, η διοίκηση, οι φίλαθλοι, ο προπονητής Γιώργος Φραντζέσκου, και πάνω απ’ ολους οι εξαιρετικά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Ομάδας έδωσαν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους κατά την τρέχουσα σεζόν.



Το εν λόγω Πρωτάθλημα δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η Ομάδα δυσκολεύθηκε αρκετές φορές, χρειάστηκε κάποτε και τη βοήθεια του Προστάτη της Αγίου Παντελεήμονα. Πάντα όμως έδειχνε δύναμη και αποφασιστικότητα και τα κατάφερνε.



Ο χθεσινοβραδινός αγώνας ήταν δυνατός και δύσκολος. Παίχτηκε στις 23 του μηνός! Η Ομάδα μας έπαιζε τον 23ο αγώνα Πρωταθλήματος!!! Ήταν η Εορτή του Αγίου Γεωργίου (αν και μεταφέρεται τη Δευτέρα του Πάσχα), του επονομαζόμενου "Τροπαιοφόρου", αυτού δηλαδή που φέρνει το "Τρόπαιο"!!! Ο Άη-Γιώργης ήλθε λοιπόν όντως με ένα υπερπολύτιμο δώρο για την πολυ-αγαπημένη Ομάδα των «Αγίων» μας, το Τρόπαιο του Πρωταθλήματος...!!!

No comments: