Monday 27 March 2023

Ιεραποστολή στην Αφρική (Ομιλία)



Χθες Κυριακή, 26 Μαρτίου τ.έ., πραγματοποιήθηκε στην Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Απ. Πέτρου και Παύλου στο Bristol της Δυτικής Αγγλίας Πνευματική Σύναξη, κατά την οποία έγινε παρουσίαση της Ελληνορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής στην Αφρική. Συγκεκριμένα δόθηκε ομιλία, η οποία διανθιζόταν από βίντεο και φωτογραφίες, συνοδευόμενα από πολύ όμορφη οργανική μουσική.


Την ομιλία, καθώς και όλα τα υπόλοιπα συνοδευτικά, προσέφερε -με αυθεντική γλαφυρότητα και γνήσια επιστημοσύνη- το διακεκριμένο μέλος και Κατηχήτρια της εν λόγω Κοινότητας κα. Ουρανία Τζιμούλη, η οποία ομίλησε με εμπειρικό λόγο, αφού έχει μετάσχει σε Ιεραποστολή στην Ουγκάντα και έχει βιώσει προσωπικά το όλο ευλογημένο πλαίσιο της Ιεραποστολής, η οποία αποτελεί κυριολεκτικά τον δεξιό βραχίονα της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
 

Η ομιλία και η γενική παρουσίαση του εξαιρετικά ενδιαφέροντος θέματος καθήλωσε, για μία ολόκληρη ώρα, τους θεατές και ακροατές, δεδομένης της πείρας και της αφοσίωσης της ομιλήτριας στο κεντρικό αυτό θέμα της ιδιοπροσωπίας της Εκκλησίας μας. Στο τέλος οι ακροατές απηύθυναν αρκετές ερωτήσεις και έλαβαν άριστες απαντήσεις από την άξια ομιλήτρια.

No comments: