Tuesday 2 September 2008

Ο Μεγαλύτερος Φίλαθλος

Όσοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την οικογένειά μας από κοντά, θα ξέρουν βέβαια τη σχέση και το ενδιαφέρον μας για το ποδόσφαιρο. Δεν θα επεκταθώ όμως στον τομέα αυτό καθόλου.

Απλά θα ήθελα να δείξω ένα ωραίο γλυπτό με τον επίσημο τίτλο: «Ο Μεγαλύτερος Φίλαθλος της Ντάρτφορντ». Η Ντάρτφορντ είναι μια ημιεπαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στο «Ίσθμιο» (όνομα προερχόμενο από τον Ισθμό της Κορίνθου) Πρωτάθλημα της Νότιας Αγγλίας. Έχει πολύ καλή οργάνωση κι ελπίζει να καταφέρει στο προσεχές μέλλον να προαχθεί στο καθαρά επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στο νέο της στάδιο έχει τοποθετήσει σε εξέχουσα θέση το ωραίο αυτό γλυπτό, ύψους 5.5 μέτρων, το οποίο κατασκευάσθηκε κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2006 από τα χέρια των εμπνευσμένων καλλιτεχνών Philip Bews και Diane Gorvin.
.

Η πρώτη ύλη για την κατασκευή του γλυπτού αυτού είναι πράσινη δρυ, που ελήφθη από το Πάρκο Lydney, το οποίο βρίσκεται στα ανατολικά του Βασιλικού Δάσους του Dean, στην περιοχή του Gloucester της Δυτικής Αγγλίας.

No comments: