Thursday 3 December 2009

20.000 επισκέψεις

Χθες βράδυ διαπίστωσα, παρατηρώντας τον μετρητή του μπλογκ, ότι είχαμε μόλις ξεπεράσει τις 20.000 επισκέψεις, και μάλιστα από 79 χώρες! Ο μετρητής άρχισε να λειτουργεί στα μέσα Νοεμβρίου 2008. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα βρήκα ότι υποδεχόμαστε στο ταπεινό ιστολόγιό μας, κατά μέσο όρο, 53 επισκέπτες την ημέρα.

Δεν ξέρω αν αυτό είναι σημαντικό ή όχι. Υποθέτω ότι το ιστολόγιο αυτό δεν είναι προφανώς ένα από τα δημοφιλέστερα στο διαδίκτυο, αφού η γλώσσα του είναι ελληνική (περιορισμένης δηλαδή εμβέλειας) και η θεματολογία του δεν είναι τέτοια που να προκαλεί το ευρύτερο ενδιαφέρον. Είναι όμως το προσωπικό μας ημερολόγιο, μέσα από το οποίο μοιραζόμαστε με φίλους και γνωστούς σκέψεις, εικόνες και σημαντικά περιστατικά της ζωής, έτσι όπως εμείς τα προσλαμβάνουμε.

Οφείλω οπωσδήποτε να απευθύνω ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους αναγνώστες, και να αναφέρω ότι υπολογίζω να συνεχίσω ακάθεκτος (μήπως αυτό ακούγεται λίγο σαν απειλή;). Τα λέμε - να προσέχετε!

4 comments:

roadartist said...

Να είσαι καλά φίλε μας :) Και να συνεχίσεις με το ίδιο κέφι να μοιράζεσαι όσα αγαπάς μαζί μας!

Anastasios said...

@ roadartist,

Εκτιμώ πολύ την άμεση αυτή και γλυκύτατη ανταπόκριση. Ευχαριστώ θερμά!

Αναστάσιος said...

Συγχαίρω.
Εύχομαι να πολλαπλασιασθούν οι επισκέψεις κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Καλή δύναμη για συνέχεια της προσφοράς σας σε όλους μας.

Anastasios said...

@ Αναστάσιος,

Συνονόματε, οι ευχές σου γίνονται υποχρέωση για εμένα!