Saturday 21 April 2012

Το νέο μέλος


Η οικογένειά μας απέκτησε χθες βράδυ ένα νέο μέλος. Ο «πελαργός» έφερε στην αδελφή μου Μαρία - Δήμητρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η αδελφή μου γέννησε στην Αθήνα, εν μέσω των περισσότερων μελών των οικογενειών μας.

Τα νέα μας μετέδωσε τηλεφωνικώς ο σύζυγός της και ευτυχής πατέρας Δημήτρης. Εμείς είχαμε εκείνη την ώρα συνεδρίαση με τους εκπαιδευτικούς του Ελληνικού Κολεγίου μας στο ΒΔ Λονδίνο. Διακόψαμε βέβαια και ακούσαμε τα θαυμάσια νέα, τα οποία μας χαροποίησαν πολύ.

Η χαρά μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη γιατί η νεογέννητη θα έχει γενέθλια την ίδια ακριβώς ημέρα με τον δικό μας πρωτότοκο Δημήτριο - Φίλιππο.

Η Εκκλησία μας εύχεται την πρώτη ημέρα της γέννησης ενός παιδιού:

«Δέσποτα, Κύριε, Παντοκράτορ, αυτός και την παρούσαν την σήμερον τέξασαν δούλην σου Μαρία - Δήμητρα ανάστησον αυτήν από κλίνης, ης επίκειται... Φύλαξον ταύτην και το παρόν νήπιον, ο έτεκε. Σκέπασον αυτήν υπό την σκέπην των πτερύγων σου...»!

Ας ευχηθούμε ολόψυχα να ζήσει ευτυχισμένο το νεογέννητο με τους γονείς και συγγενείς του, να έχει πάντα υγεία, χαρά, προκοπή και κάθε ευλογία από τον Δωρεοδότη Χριστό μας.

1 comment:

Α. Παπαγιάννης said...

Να ζήσουν λοιπόν και ο εορτάζων και η νεοαφιχθείσα!