Sunday 17 January 2016

Εκδηλώσεις 2016 Πελοποννησίων Μ.Β.

Η Εταιρεία Πελοποννησíων Μεγάλης Βρετανίας (Peloponnesian Association of Great Britain), που δραστηριοποιείται με έδρα το Λονδίνο από το 2000, έχει διάφορα σχέδια για τη νέα χρονιά που μόλις ανέτειλε.


Το 2016, όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στους φιλόξενους χώρους της Κοινότητας του Αγ. Παντελεήμονα, στο 660  Kenton Road, Harrow HA3 9QN, ΒΔ Λονδίνο. Ο σταθμός του μετρό Kingsbury είναι πολύ κοντά, υπάρχουν αρκετά λεωφορεία που περνούν από την ομώνυμη εκκλησία και υπάρχει άφθονος χώρος για παρκάρισμα για όσους οδηγούν.

Για το προσεχές διάστημα έχουν προγραμματισθεί τρεις μεγάλες εκδηλώσεις:

-         Στις 31 Ιανουαρίου, 4.30 μ.μ., θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας και θα ακολουθήσει η ομιλία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας και μέλους της Εταιρείας κ. Σωτήρη Δεμέστιχα, με τίτλο «Γιώργος Σεφέρης: Διπλωμάτης & Ποιητής».

-         Στις 20 Μαρτίου, 4.30 μ.μ., θα γίνει ο πανηγυρικός εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με ομιλητή τον ιστορικό Λυκούργο Σοφούλη, υποψήφιο διδάκτορα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

-         Την 1η Μαΐου, μετά τον Εσπερινό της Αγάπης (12 - 1.15 μ.μ.), θα οργανωθεί κοινωνική εκδήλωση για τον εορτασμό του ελληνικού Πάσχα, με παραδοσιακή σούβλα, μουσική και διασκέδαση.

Η Πρόεδρος Δρ. Λένα Μάρκου και το Δ.Σ. ευελπιστούν να έχουν την υποστήριξη και τη συμμετοχή όλων των μελών και φίλων κατά το 2016. Παρακαλούν δε για την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής και για την ενημέρωση αναφορικά με τυχόν αλλαγές στη διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail.

No comments: