Thursday 27 February 2020

Νέος Πρωτοσύγκελλος στα Θυάτειρα


Ο αγαπητός αδελφός και συλλειτουργός Αρχιμ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος,  διορίσθηκε χθες στην ευθυνοφόρα θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μ.Β., από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο και Ποιμενάρχη μας κ. Νικήτα. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι Άξιος κι Ευλογημένος και να έχει πλούσια καρποφορία και προσφορά από τη σημαντική αυτή διοικητική θέση.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι διορίσθη νέος Πρωτοσύγκελλος της καθ’ ημάς Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αναγνωστόπουλος εις αντικατάστασιν του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τροπαίου κ. Αθανασίου προς τον οποίον εκφράζονται οι βαθείες ευχαριστίες της Αρχιεπισκοπής και του Αρχιεπισκόπου διά την πολυετή προσφορά του στο απαιτητικό τούτο αξίωμα.

Ο νέος Πρωτοσύγκελος είναι Ακαδημαϊκός, Κληρικός ο οποίος διακονεί την Εκκλησία επι εικοσιπέντε έτη, έχει ήδη επιδείξει ευρύ εκκλησιαστικό έργο, διαθέτει εκτενή διοικητική πείρα και συνεπώς την ανάλογη γνώση και ικανότητα να επωμισθεί το βαρύ έργο που του ανατίθεται.

Ο νέος Πρωτοσύγκελλος αναλαμβάνει επισήμως τα καθήκοντά του την 1η Μαρτίου 2020 και θα είναι στην διάθεσή σας για κάθε θέμα της αρμοδιότητός του σχετικά με τις Κοινότητες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Επικοινωνία: chancellor@thyateira.org.uk

No comments: