Sunday 3 January 2021

Η σεπτή ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Για το έργο μας: «Κεκλεισμένων των θυρών»
 
Με πολλή χαρά και ιδιαίτερη τιμή γίναμε αποδέκτες του Πατριαρχικού Γράμματος, με το οποίο η σεπτή κορυφή της Οικουμενικής Ορθοδοξίας, η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, μας απέστειλε τις ευχές και την ευλογία Του, με την ευκαιρία της εκδόσεως και κυκλοφορίας του νέου μας βιβλίου, με τον γενικό τίτλο: «Κεκλεισμένων των θυρών - Ημερολόγιο Καραντίνας λόγω Κορωνοϊού»!
 

Ο Παναγιώτατος, με μεστό λόγο, με λόγια καρδιάς, μας προσέφερε μεγάλη και ανείπωτη χαρά με την αυθόρμητη έκφραση της ευχαριστίας του: «Διεξελθόντες μετά προσοχής το προφρόνως ημίν αποσταλέν πόνημα της υμετέρας αγαπητής Αιδεσιμολογιότητος... και αποθησαυρίσαντες τούτο εις την Πατριαρχικήν Βιβλιοθήκην, προαγόμεθα όπως εκφράσωμεν υμίν ολοθύμους ευχαριστίας δια την υποβολήν αυτού»!
 

Ολοκληρώνοντας δε ο Πατριάρχης του Γένους μας το ευγενέστατο Γράμμα του, μας επιδαψιλεύει την ευλογία του, με τα εξής γλυκύτατα λόγια: «...ευχαριστούμεν άπαξ έτι δια την αποστολήν του ως άνω έργου σας και ευχόμεθα απρόσκοπτον και αγλαόκαρπον την συνέχισιν της ιερατικής και συγγραφικής υμών δραστηριότητος, απονέμοντες δε υμίν την Πατριαρχικήν ημών ευλογίαν...»!

No comments: