Saturday 25 February 2012

Ένα νέο... μάτι

Για κάποιους είναι παιχνίδι, για άλλους εργαλείο. Άλλοι πάλι το θεωρούν βασικά ως μάτι, μέσω του οποίου ατενίζουν τον κόσμο και το μέλλον.

Αναφέρομαι φυσικά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή!

Ο 4-χρονος νηπιάσας Toshibius υπολογιστής μου αποδείχθηκε τελικά βραχύβιος! Έπεσε χθες βράδυ, ξαφνικά και αναπάντεχα, σε κωματώδη κατάσταση. Ματαίως προσπαθήσαμε να του δώσουμε το... φιλί της ζωής. Απεβίωσε αργότερα στα χέρια μιας καλόκαρδης Ινδής νοσοκόμας υπολογιστών. Τώρα ανεβαίνω στον παγκόσμιο ιστό και πάλι μέσω ολοκαίνουργιου λαπτοπίου... Τι να κάνουμε! Αυτά έχει η ζωή!

Πάντως, όταν κανείς είναι εθισμένος σ’ αυτό τον τρόπο ζωής χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του όταν συμβεί ένας τέτοιος... θάνατος. Γιατί αυτό δεν είναι βέβαια ένα μεμονωμένο γεγονός. Φέρνει κι άλλα προβλήματα μαζί του, όπως ασυμβατότητα με τον εκτυπωτή και άλλα πολλά, ων ουκ έστιν αριθμός!

Τώρα αναμένω την ανάκτηση των αρχείων μου, για να ξαναμπώ σε κανονικούς ρυθμούς ζωής. Μέχρι τότε θα ασκούμαι στην υπομονή και την καρτερία...

Να εύχεσθε!

2 comments:

Α. Παπαγιάννης said...

Καλό κουράγιο, τί άλλο να πούμε; Και βέβαια, καλή Σαρακοστή!

Anastasios said...

@ Α. Παπαγιάννης,

Είναι αλήθεια ότι το σημαντικότερο στοιχείο των ημερών είναι η πνευματική προετοιμασία και οσονούπω η είσοδός μας στην κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής.

Ας μας αξιώνει ο Άγιος Θεός στον αγώνα μας!