Thursday 26 September 2013

Ο Νίκος Σαλαπάτας το πρώτο γκολ της σεζόν

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, μεταξύ των ομάδων Κισσαμικού και Δόξας Βύρωνα, ο Νίκος Σαλαπάτας σκόραρε το πρώτο τέρμα του αγώνα και το πρώτο της ομάδας του Δόξας για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.


Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τη μέτρια (έως κακή) απόδοση του διαιτητή, γεγονός που δημιούργησε πολλά νεύρα στους παίκτες και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα, να δοθούν από τον διαιτητή 3 κόκκινες κάρτες (!), αρκετές κίτρινες και τελικά να τραυματισθεί σοβαρά ένας παίκτης της Δόξας.


Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) κρίνεται σαφέστατα άδικο και το βίντεο του αγώνα αποδεικνύει περίτρανα πως η ομάδα της Δόξας άξιζε απολύτως να είχε χρισθεί νικήτρια του παιχνιδιού.


Αξίζει οπωσδήποτε να υπογραμμίσουμε την αγωνιστική ανωτερότητα της Δόξας, αλλά και την ετοιμότητα και εγρήγορση του Νίκου Σαλαπάτα, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή ήταν στο κατάλληλο σημείο και έστειλε την μπάλα όχι απλά στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας, αλλά την έστειλε να χαθεί -όπως δείχνει και μια φωτογραφία- στην κυματίζουσα θάλασσα του Κρητικού πελάγους.


Ο πανηγυρισμός του Νίκου και των συμπαικτών του, με αφορμή το ωραίο γκολ, έγινε ενώπιον μιας ομάδας οπαδών της Δόξας, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα και την Κρήτη, για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, να παίζει τον πρώτο επίσημο αγώνα της στη νέα σεζόν.



Ας ευχηθούμε στην ομάδα της Δόξας μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, και στο Νίκο προσωπικά να βοηθήσει την ιστορική ομάδα του με γκολ, με ασσίστς και με τη γενικώτερη θετική απόδοσή του.

No comments: