Monday 14 September 2009

Ημέρα Εθνικής Μνήμης...

... της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας
από το Τουρκικό Κράτος



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΩΡΑ 20:00 ΘΕΑΤΡΟ «ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ Λόφος Φιλοπάππου
«ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ»

Εκδηλώσεις με χορούς, τραγούδια και πολιτιστικά δρώμενα από τις Αλησμόνητες Πατρίδες της καρδιάς, Θράκη – Πόντο – Προποντίδα – Ιωνία – Καππαδοκία κ.λ.π. από τις πολιτιστικές ομάδες των Σωματείων της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (Ο.Π.Σ.Ε.) από όλη την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα από όλες τις προσφυγικές οργανώσεις της χώρας (Ο.Π.Σ.Ε., Π.Ο.Ε, Π.Ο.Θ.Σ., ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.) στον διακεκριμένο δικηγόρο τον κ. Vartkes Yeghiayan και την Σύζυγό του Rita Mahdessian επίσης Δικηγόρο Αρμενικής καταγωγής και οι δύο που ζουν και εργάζονται στις Η.Π.Α.



ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΩΡΑ 10:30 Δοξολογία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης
(oδός Αιόλου) και ομιλία του Νομάρχη Αθηνών κ. Ιωάννη Σγουρού

ΩΡΑ 10:45 Επιμνημόσυνη Δέηση έμπροσθεν του Μνημείου του Αγίου Εθνομάρτυρος Χρυσοστόμου Σμύρνης και κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος κ. Αθανάσιο Λαγοδήμο.

Ώρα 11:30 Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

ΣΤΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ – ΔΕΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡAΥΡΕΘΟΥΝΗ Πολιτειακή Αρχή, Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι Διοικήσεις Νομικών Προσώπων, Οργανισμών, Σωματείων και Οργανώσεων με τη σειρά προβαδίσματος που προβλέπεται στις επίσημες τελετές και εορτές.

No comments: