Tuesday 18 September 2012

Νίκος Σαλαπάτας - Ο ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ / The PASSIONATE Nick Salapatas

Στον προχθεσινό φιλικό αγώνα, μεταξύ Πανηλειακού - Παναιτωλικού, ο δευτερότοκος Νίκος ήταν πραγματικά ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ (όπως φαίνεται καθαρά και στη φωτογραφία). Η ομάδα του, ο Πανηλειακός, όπως γράφει μια ιστοσελίδα «νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό με αυτογκόλ του Ιωάννου στο 11' και πέναλτι του Σαλαπάτα στο 80'. Ο τελευταίος δημιούργησε το πρώτο γκολ, ενώ ήταν αυτός που κέρδισε και την "εσχάτη των ποινών" για το δεύτερο τέρμα των "ερυθρόλευκων"».
  

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη για το καταπληκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει ο Νίκος μας σ΄ αυτή τη νέα φάση της ζωής του. Δεν χρειάζονται όμως πολλά λόγια. Όπως είπε χθες και ο προπονητής του Στέλιος Γιαννακόπουλος σε μια συνέντευξή του, εκείνο που χρειάζεται η ομάδα είναι «Δουλειά! Δουλειά! Δουλειά!». Αυτή θα φέρει τα καλά αποτελέσματα και την πρόοδο της ομάδας και των παικτών ατομικά.


Οφείλουμε όμως οπωσδήποτε να απευθύνουμε ένα μεγάλο «Εύγε» στο Νίκο, για την εξαιρετική απόδοση και για τα δύο γκολ που προσέφερε στην ομάδα του! Πάντα τέτοια και καλύτερα!!!

No comments: