Thursday 24 February 2022

Επίσημη Παρουσίαση Έρευνας Θυατείρων - Thyateira Project

 
The First Official and Open Presentation of the Thyateira Project
 

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται μέσα στο πλαίσιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας μια εξαιρετικά σημαντική επιστημονική (ιστορική και αρχαιολογική) Έρευνα, η οποία σκοπό έχει την καταγραφή και αποτύπωση της ιστορίας, της κοινωνικής και εκπαιδευτικής προσφοράς, αλλά και των κτηρίων των Ελληνορθόδοξων Κοινοτήτων που δραστηροποιούνται στο Λονδίνο και σε όλη την επικράτεια, όπου υπάρχουν Κοινότητες Ορθοδόξων Ελλήνων.
 
Την Έρευνα επιμελούνται οι νέοι και ελπιδοφόροι Ελλογιμότατοι Καθηγητές Δρ. Δημήτριος Σαλαπάτας και Δρ. Κωνσταντίνος Τρίμμης, οι οποίοι με ακραιφνή επιστημοσύνη και με πολλή αφοσίωση στο ερευνητικό έργο που ανέλαβαν, εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται στην πρωτότυπη αυτή μελέτη, την οποία οι ίδιοι εμπνεύσθηκαν, κάνοντας έτσι μια σημαντική προσφορά στη ζωή και στη ιστορία της Ελληνορθόδοξης Ομογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
Υπ’ όψιν δε, πως η εν λόγω Έρευνα τελεί υπό την αιγίδα και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων & Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.
 
Οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση της Επίσημης Παρουσίασης της Έρευνας βρίσκονται στο εικονίδιο της παρούσας ανάρτησης.
 
Είσοδος ελεύθερη - Όλοι ευπρόσδεκτοι !!!

No comments: