Thursday 12 June 2014

Η γυναίκα στην Ορθοδοξία


Ο σημαντικός Θεολογικός Οργανισμός με την επωνυμία «Orthodox Theological Research Forum», ο οποίος δρα στην Αγγλία και οργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενδιαφέροντα συνέδρια, ανακοινώνει το επόμενο συνέδριό του, με το εξαιρετικής σημασίας θέμα του: «Inspiration from time: Women’s Ministries in the Orthodox Church»!


Η θέση, η διακονία και η μεγάλη προσφορά του γυναικείου φύλου και της γυναικείας προσωπικότητας στην Ορθόδοξη Εκκλησία θα μελετηθούν και θα αναδειχθούν μέσα από την επιστημονική αυτή συνάντηση, η οποία -σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση- θα έχει πολλούς και σημαντικούς ομιλητές, ένας από τους οποίους θα είναι και ο δικός μας Δημήτρης Σαλαπάτας, Θεολόγος - Διεθνολόγος και Υποψήφιος Διδάκτορας του Αγγλικού Πανεπιστημίου Winchester.


Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8-10 Σεπτεμβρίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο High Leigh (Lord Street, Hoddesdon, Hertfordshire, EN11 8SG), κοντά στο Λονδίνο. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Orthodox Theological Research Forum (http://otrf.webplus.net/), καθώς επίσης και στη σχετική σελίδα του Facebook: Orthodox Theological Research Forum (OTRF).

No comments: