Saturday 13 June 2015

Ηλεκτρονικά συνοικέσια


Το τελευταίο διάστημα κάνουμε πολλές συζητήσεις με Νέους ανθρώπους της Ελληνικής Ομογένειας του Λονδίνου, καθώς και με πολλές οικογένειες, για θέματα που αφορούν την οικογενειακή αποκατάσταση των Νέων μας.


Οπωσδήποτε αυτό είναι ένα θέμα που αφορούσε πάντα τις οικογένειες και σίγουρα θα αντιμετωπίζεται σε όλους τους καιρούς και οπουδήποτε ζει και δραστηριοποιείται ο Ελληνισμός με ενδιαφέρον, με προσοχή και με πνεύμα φιλίας και συνεργασίας, έτσι ώστε να φθάνουμε στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και στην ευόδωση των ευχών και προσευχών των Ομογενών μας.

Σκεφθήκαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση σε Κοινοτικούς χώρους, για νέους 20-35 ετών, με σκοπό την αλληλογνωριμία. Κάποιοι προτείνουν αυτή η εκδήλωση να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Κι ενώ συζητούσαμε την ιδέα αυτή με επισκέφθηκε ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι, που πρόκειται να παντρευτεί σύντομα. Μου έκαναν και οι δύο εξαιρετική εντύπωση. Είναι Νέοι από διαφορετικούς εθνικούς πολιτισμούς, αλλά είναι και οι δύο πιστοί και αφοσιωμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Όταν συζητήσαμε λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους μου ανέφεραν ότι ήλθαν σε επικοινωνία μέσω ενός Ηλεκτρονικού Ορθόδοξου Χριστιανικού Γραφείου Συνοικεσίων. Τους ζήτησα τη σχετική διεύθυνση και μου την έδωσαν με χαρά: http://www.orthodoxchristiandating.com/

Επιτρέψτε μου μια φιλική συμβουλή: όποιος αποφασίσει να την χρησιμοποιήσει, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να το κάνει με προσοχή, υπευθυνότητα και διάκριση.

1 comment:

Baz le Greque said...

I would trust an Electronic medium as a partner about as much as hiring a person for work from just their CV! There are certain ethereal qualities e.g. body "chemistry" that can only be felt by seen and appreciated via personal contact. However it can help with an initial filtering... Good effort Anastasie - I hope it doesn't get sour and you get blamed for a few spectacular fails!