Friday 27 December 2013

Το νέο μικρό Ημερολόγιο 2014


...της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων & Μεγ. Βρετανίας

Η Ι.Α. Θυατείρων κυκλοφόρησε για 86ο έτος το δίγλωσσο Ημερολόγιο τσέπης για το 2014. Είναι ένα όμορφο, μικρό και κομψό Ημερολόγιο 112 σελίδων.



Περιέχει Πρόλογο - Χαιρετισμό του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων & Μεγ. Βρετανίας κ. Γρηγορίου, το ημερολόγιο αυτό καθ΄ αυτό (με τις καθημερινές εορτές της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας) κι επίσης αρκετές πληροφορίες για κάθε μία από τις 115 Εκκλησιαστικές Κοινότητες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.



Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει στον Χαιρετισμό του μεταξύ των άλλων και τα εξής ενδιαφέροντα: «...Ιδιαίτερα μνημονεύω τους Ορθοδόξους Χριστιανούς που εγκαταστάθηκαν πρόσφατα εις το Ηνωμένο Βασίλειο προς εξεύρεσιν εργασίας, ή να σπουδάσουν εις τα Πανεπιστήμια της χώρας. Θέλω να τους καλωσορίσω θερμά και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στην νέα ζωή τους. Οι κατά τόπους Κοινότητες - Εκκλησίες, οι Ιερείς, οι Λαϊκοί Άρχοντες και οι Πιστοί, μετά χαράς θα σας υποδεχθούν και κατά δύναμη θα σας στηρίξουν. Κάμνω επίσης έκκληση στους νεοερχομένους αδελφούς, να εκκλησιάζονται, να στέλλουν τα παιδιά τους στα Ελληνικά και Κατηχητικά Σχολεία των Εκκλησιών μας και να δείξουν ενδιαφέρον για τα Κοινά της Αποδημίας...».

No comments: