Thursday 19 February 2015

Κυνηγά το βρετανικό όνειρο ο Νίκος Σαλαπάτας!


Ο 25χρονος επιθετικός που έχει περάσει από τον Πανηλειακό πριν δυο χρόνια, ανήκει πλέον στη βρετανική Μπίσοπ, ομάδα της Κόνφερενς. 
.

Την Ελλάδα στο εξωτερικό και δη στην Αγγλία, θα εκπροσωπεί εφεξής ο 25χρονος Νίκος Σαλαπάτας. Ο πρώην επιθετικός Πανηλειακού και Δόξα Βύρωνα (που πέρασε για λίγο και από τα Χανιά), έκανε το ντεμπούτο του το βράδυ της Τρίτης με τη φανέλα της Μπίσοπ Στόρφορντ, ομάδας της Αγγλικής Κόνφερενς, στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρούστον Τάουν για το Herts Charity Cup. Ο Σαλαπάτας ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και είχε την ασίστ για το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, που χάρισε τη νίκη στη Μπίσοπ.

Σημειώνεται πως ο Σαλαπάτας, που είναι διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων έχει γεννηθεί στην Ουαλία και από μικρός βρέθηκε στην Αγγλία και μετά τις πρώτες ερασιτεχνικές ομάδες που ανήκε, μεταπήδησε στις Ακαδημίες της Τσέλσι. Από εκεί τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το 2006 σε ηλικία 17 ετών με τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Έχει ακόμα θητεύσει στη Λούτον στην Τσάμπιονσιπ, στην οποία πήγε έξι μήνες μετά τον ερχομό του στον Ολυμπιακό, μετά από δική του επιλογή και βάση της πρότασης που είχε, στη Χάροου Μπόρο και Στίβενατζ.

Πηγή: Mikriliga

No comments: