Sunday 1 October 2017

Δύο στα δύο οι «Άγιοι»

Οι Άγιοι ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στα βάθη του Ανατολικού Λονδίνου, για να αγωνισθούν για τον δεύτερο αγώνα Πρωταθλήματος (Middlesex County Football League) εκτός έδρας, εναντίον της Hackney Wick FC, που είναι μια έμπειρη ομάδα, με παίκτες που διανύουν πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο.


Από την αρχή οι ποδοσφαιριστές των Αγίων πίεσαν ψηλά κι αυτό απέδωσε γρήγορα, αφού στο 3΄ μόλις λεπτό σκόραραν, με ωραία ενέργεια του Ayub Albadri.


Οι αντίπαλοι φάνηκαν να χάνουν τον ρυθμό τους διαπιστώνοντας την ενέργεια των επισκεπτών. Όσο περνούσε η ώρα η αυτοπεποίθηση των Αγίων αυξανόταν και οι επιθετικοί περνούσαν με σχετική ευκολία τους αντίπαλους αμυντικούς. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε γρήγορα στο γήπεδο και η πολύ θετική συμπεριφορά των Αγίων δεν άργησε να ανταμειφθεί με ένα δεύτερο τέρμα από τον Jack Smith


Όσο προχωρούσε το πρώτο ημίχρονο φαινόταν πλέον καθαρά πως οι Άγιοι είχαν μεγαλύτερο πάθος και ήταν περισσότερο πεινασμένοι για ένα θετικό και μάλιστα νικηφόρο αποτέλεσμα. Όμως η Hackney κινήθηκε με έξυπνο τρόπο από την αριστερή πλευρά και κατάφερε να σκοράρει μειώνοντας προσωρινά σε 1-2.


Στη συνέχεια οι Άγιοι πίεσαν ακόμα περισσότερο και ήταν για άλλη μια φορά ο Ayub ο οποίος έγραψε με υπέροχη ενέργεια το 1-3.


Ο τερματοφύλακας των Αγίων Donald Manaj, ο οποίος αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίχτη -  Man of the Match, έκανε κάποιες καταπληκτικές αποκρούσεις και έσωσε επανειλημμένως, πραγματικά και κυριολεκτικά, την εστία των Αγίων από βέβαιη παραβίαση. Ήταν πλέον φανερό ότι όλες οι γραμμές της Ομάδας του Γιώργου Φραντζέσκου δούλευαν «ρολόϊ».


Σε μια από τις επιθετικές ενέργειες του δεύτερου ημιχρόνου οι Άγιοι είχαν δοκάρι και παραλίγο να σκοράρουν. Αυτό όμως που δεν πέτυχαν οι επιθετικοί των Αγίων, το έκαναν οι ίδιοι οι αντίπαλοι, βάζοντας αυτογκόλ και ανεβάζοντας το σκορ σε 1-4.


Κατόπιν, ο Ηλίας Κατσολούδη πέτυχε τέρμα με κεφαλιά, από κόρνερ της Ομάδας του, ανεβάζοντας το τελικό σκορ σε 1-5.


Οι ποδοσφαριστές της Hackney βλέποντας την εξέλιξη του αγώνα εκνευρίστηκαν πολύ και προκάλεσαν, λόγω της απογοήτευσής τους, κάποια άσχημα τάκλιν.


Ο παίκτης των Αγίων Igli Sevaj είχε άλλη μια ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, αλλά η ενέργειά του σταμάτησε στο δοκάρι, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.


Τελικά, οι παίχτες του Αγίου Παντελεήμονα μπορούν να καυχώνται ότι είχαν μια εξαιρετική απόδοση στον αγώνα αυτό και φυσικά πήραν ένα σημαντικό και νικηφόρο αποτέλεσμα.


Η σύνθεση της Ομάδας του St. Panteleimon: Donald Manaj (Τ.), Alex Dimgkioka, Μιχάλης Φραντζέσκου, Δημήτρης Αναστασίου, Mishari Al Ashban, Λέων Αγαθαγγέλου, Javonne Molloy, Ayub Albadri, Jack Smith, Νίκος Σαλαπάτας (Α), Anton Wilson. Αναπληρωματικοί που χρησιμοποιήθηκαν: Igli Sevaj, Roberto Κάτσικας, Ryan Molloy, Simon Orwin, Ηλίας Κατσολούδη.

Ιάκωβος Νεοφύτου
Γραμματέας - St. Panteleimon FC

No comments: