Friday 7 September 2018

Συνέδριο Κυριών στα Θυάτειρα


Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας καλεί Συνέδριο των Βοηθητικών Αδελφοτήτων των Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας. Οι σχετικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, έχουν ως εξής:


Προς τους Ευλαβεστάτους Ιερείς και Διακόνους.
τις Αξιότιμες Προέδρους και τα Μέλη των Επιτροπών
των Βοηθητικών Αδελφοτήτων Κυριών και Δεσποινίδων
των Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

Αγαπητοί Συνεργάτες και Συνεργάτισσες εν Κυρίω,

Απευθύνω τούτο το γράμμα για να σας γνωρίσω ότι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 2 το απόγευμα στους χώρους του Ναού Αποστόλου Βαρνάβα Finsbury Road, Wood Green London N22 8PA θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο των Βοηθητικών Αδελφοτήτων των Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας.

Εις το Συνέδριον καλούνται να προσέλθουν τρία πρόσωπα, η Πρόεδρος, η Γραμματεύς και η Ταμίας Βοηθητικής Αδελφότητος. Η Πρόεδρος κάθε Βοηθητικής Αδελφότητος θα πρέπει να ετοιμάσει μικρή-σύντομη ομιλία 3-5 λεπτών, την οποία θα διαβάσει στους συνέδρους. Εάν η Πρόεδρος αδυνατεί να έλθει, την ομιλία θα κάμει η Αντιπρόεδρος ή άλλη κυρία, εκπρόσωπος της Βοηθητικής Αδελφότητος της Κοινότητος.

Δικαίωμα συμμετοχής εις το Συνέδριον είναι £50 (πενήντα λίρες), η επιταγή να γίνει στο όνομα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής: GREEK-ORTHODOX ARCHDIOCESE OF THYATEIRA & GB.

Εσώκλειστα θα βρείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου για ενημέρωση και γνώση σας καθώς και την Δήλωση Συμμετοχής σας. Παρακαλούμε θερμά να συμπληρώσετε την Δήλωση Συμμετοχής και να την αποστείλετε στα Γραφεία της Κοινότητος Αποστόλου Βαρνάβα είτε με ηλεκτρονικό (agiosvarnavas@googlemail.com) είτε με συμβατικό (22 Trinity Road, Wood Green London N22) ταχυδρομείο το γρηγορώτερο δυνατόν.

Ο Ιερεύς της Κοινότητος σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Βοηθητικής Αδελφότητος και την Επιτροπή της είναι υπεύθυνοι για την απάντηση στην επιστολή της Αρχιεπισκοπής και την συμμετοχή της Βοηθητικής Αδελφότητος στο Συνέδριο.

Ο Ιερεύς της Κοινότητος δύναται να προσέλθει στο Συνέδριο, εάν η διακονία του το επιτρέπει γι’ αυτό πρέπει και αυτός και οι κυρίες που θα αντιπροσωπεύσουν την Βοηθητική Αδελφότητα να δηλώσουν γραπτά την συμμετοχή τους στο Συνέδριο και το Δείπνο.

Θα σας αναμένουμε με πολλή χαρά και εν αναμονή της μεθ’ ημών συναντήσεως και κοινωνίας, διατελώ μετά θερμών ευχών και της εν Κυρίω αγάπης και τιμής.

Λονδίνο, 22 Αυγούστου 2018

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριος

Σημείωση: Όσες κυρίες μπορούν και θέλουν, μπορούν να έλθουν ενωρίς και να εκκλησιαστουν στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας ή του Αποστόλου Βαρνάβα και στην συνέχεια να παρακαθήσουν στο Συνέδριο.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018,
Ιερός Ναός Αποστόλου Βαρνάβα Wood Green και ώρα 2-6:30 μμ

1. Προσευχή - Ψαλμωδία και Ανάγνωση Γραφών
2. Ανάγνωση Μηνύματος της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου
3. Παρουσίες - Πρόγραμμα του Συνεδρίου
4. Χαιρετισμός από την φιλοξενούσα Κοινότητα
5. Ομιλία Αρχιεπισκόπου
6. Εκθέσεις Προεδρείων των Βοηθητικών Αδελφοτήτων
7. Ανάγνωση και Συζήτηση του Καταστατικού των Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής
8. Γενική συζήτηση των Αντιπροσώπων
9. Ομιλία του Αρχιεπισκόπου επί τη λήξει του Συνεδρίου
10. Δείπνον εις την Αίθουσα Ιερού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα, ώρα 7:00 μμ.

Λονδίνο, 22 Αυγούστου 2018

Εκ των Γραφείων της Γραμματείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής

No comments: