Saturday 24 December 2011

Κι άλλες κάρτες

Κάρτες, μαζί με ευγενικές ευχές, συνεχίζουν να μας έρχονται κατά νέφη, όπως βέβαια είναι σύνηθες αυτή την εποχή.


Είμαστε οπωσδήποτε απολύτως ευγνώμονες σε όλους τους αποστολείς και εκτιμούμε την καλή τους την διάθεση.


Μέσα στο βαρύτατο πρόγραμμα των Αγίων αυτών Ημερών προσπαθούμε να ανταποκριθούμε κι εμείς στην παραδοσιακή αυτή ανταλλαγή ευχετηρίων καρτών.


Όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε κάποιες κάρτες και να τις μοιραστούμε με τους αναγνώστες του παρόντος ιστολογίου, μοιραζόμενοι παράλληλα και τη χαρά, αλλά και τις ειλικρινείς ευχές, που μας προσφέρουν.


Στην παρούσα ανάρτηση, η πρώτη κάρτα μας ήλθε από την Αθήνα, και παριστάνει την Προσκύνηση των Μάγων, έργο του αποστολέα - αγιογράφου Μιχ. Ακάλεστου, που βρίσκεται στον Ι.Ν. Αγ. Παύλου Λευκωσίας. Η δεύτερη μας εστάλη από τον Πρωτοπρ. Γεώργιο Νικολάου - Μπρίστολ, και είναι μια όμορφη φιλοτελική χριστουγεννιάτικη κάρτα από την Κύπρο.


Η τρίτη είναι από τον Άγγλο Βουλευτή της περιφέρειάς μας κ. Bob Blackman. Tην τέταρτη την σχεδίασε ένας πιτσιρικάς της Ομογένειάς μας, ο Αλέξανδρος Leppard, και την εκτύπωσε ο Οργανισμός Art Projects for Schools. H πέμπτη και τελευταία είναι μια γλυκύτατη και άκρως πρωτότυπη κάρτα που μας την έστειλε μια φίλη από την Τσεχία.

No comments: