Saturday 21 June 2014

Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΚΕΣ


Το Κεντρικό Εκπαιδευτικό Συμβούλιο (ΚΕΣ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας οργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα 23η Ιουνίου 2014 το 15ο Συνέδριό του.


Είναι ένα Εκπαιδευτικό Συνέδριο με γενικό θέμα: «Οργάνωση και αναβάθμιση των Σχολείων του Κ.Ε.Σ.». Τα θέματα των ομιλιών και εισηγήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και άπτονται πολλών πλευρών της δραστηριότητας και λειτουργίας των Εκκλησιαστικών Σχολείων της Ομογένειας Μεγάλης Βρετανίας.


Το εν λόγω Συνέδριο θα λάβει χώρα στην πάντα φιλόξενη Κοινότητα του Αποστόλου Βαρνάβα στο Βόρειο Λονδίνο, η οποία μετά το πέρας των εργασιών θα παραθέσει δείπνο για τους Συνέδρους.


Την πρωτοβουλία για τη σύγκλιση του Συνεδρίου είχε ο Πρόεδρος του ΚΕΣ Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος, ενώ τις οργανωτικές λεπτομέρειες έχει αναλάβει ο κ. Παναγιώτης Τοφής, Συντονιστής των Σχολείων του ΚΕΣ. Πολλοί Κληρικοί, Εκπαιδευτικοί και Σχολικοί Έφοροι αναμένεται να λάβουν μέρος και να εμπλουτίσουν με τις γνώσεις και ιδέες τους το Συνέδριο αυτό.

No comments: