Sunday 12 August 2018

Παράδεισος για Παιδιά - Paradise 4 Kids


Χθες το πρωΐ πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο ΠΑΝΟΡΑΜΑ (που ίδρυσε ο μακ. Παναγιώτης Αργυρού) ένα «φιλανθρωπικό πρωϊνό», το οποίο οργάνωσε η καλή μας Μαρία Νεοφύτου, βοηθούμενη από τον αδελφό της Ιάκωβο Νεοφύτου, με σκοπό την υποστήριξη της Ελληνορθόδοξης Ιεραποστολής στη Σιέρα Λεόνε, στην οποία ως γνωστόν προΐσταται ο εμπνευσμένος π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος.



Ο οργανισμός «Παράδεισος για Παιδιά» προσπαθεί να οργανώνει εκδηλώσεις για τη συλλογή των απαραίτητων χρημάτων και διαφόρων υλικών στοιχείων, έτσι ώστε να υποστηρίζεται οικονομικά και υλικοτεχνικά το πολυποίκιλο έργο της εν λόγω Ιεραποστολής.



Τα χρήματα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται κυρίως για να προσφέρεται δωρεάν παιδεία, δωρεάν φαγητά και δωρεάν ιατρική περίθαλψη σε τρια συγκροτήματα που έχει στην ευθύνη της η Ιεραποστολή αυτή.



Κατά το χθεσινό «πρωϊνό» συνελέγη το ποσό των £274.80, ενώ άλλες £376.55 είχαν κατατεθεί στην Justgiving page στο διαδίκτυο. Η σελίδα αυτή θα μείνει ανοικτή και λειτουργική για το προσεχές διάστημα.



Προσεφέρθηκαν, επίσης, βιβλία, γυαλιά, καπέλα, μουσικά όργανα και άλλα υλικά στοιχεία, τα οποία ο φωτογράφος των Θυατείρων Αλέξιος Γεννάρης θα μεταφέρει στη Σιέρα Λεόνε στο προσεχές ταξίδι του.

No comments: