Monday 3 July 2023

Ο Θυατείρων στο Bristol


Χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Ελληνορθόδοξη Κοινότητα του Bristol της Δυτικής Αγγλίας το Ετήσιο Κοινοτικό Πανηγύρι, με την ευκαιρία της Εορτής των Προστατών Αγίων, των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.


Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ.Β. κ. Νικήτας. Ανάμεσα στους επισήμους ήταν και οι εξής: Lord Lieutenant Mrs Peaches Golding, που εκπροσώπησε την Α.Μ. τον Βασιλέα Κάρολο Γ΄, η High Sheriff Mrs Sharon Foster, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Λονδίνο κ. Χρήστος Γούλας και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στο Λονδίνο κ. Οδυσσέας Οδυσσέως.
 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε το κοινωνικό Πανηγύρι στους κοινοτικούς χώρους, με παραδοσιακά εδέσματα (σουβλάκια), γλυκά και ποτά. Μαθητές του Ελληνικού Σχολείου της Κοινότητας παρουσίασαν ωραίο πρόγραμμα, στα πλαίσια της Τελετής Λήξης των Μαθημάτων τους.
 
Ο Σεβασμιώτατος, οι προσκεκλημένοι και όλοι όσοι συμμετείχαν στο Πανηγύρι εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια και την ευαρέσκειά τους προς την Κοινότητα, για την πραγματικά πολύ μεγάλη επιτυχία στην πολυσύνθετη αυτή εκδήλωση.
 
Στην ιστοσελίδα της Ι.Α. Θυατείρων και Μ.Β. καταγράφηκε η ξεχωριστή αυτή ημέρα με γλαφυρό και γραφικό τρόπο.

No comments: