Wednesday 17 July 2013

Ο Νίκος Σαλαπάτας στην ΠΑΕ ΑΟ Χανίων

Ο δευτερότοκος γιός μας Νίκος Σαλαπάτας, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, με μεγάλες επιδόσεις στο άθλημα, το οποίο διακονεί από την τρυφερή ηλικία των πεντέμιση ετών, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το παιχνίδι των χρωμάτων συνεχίζεται... Από τα ερυθρόλευκα στα γαλανόλευκα (ίσως)... και βλέπουμε!

Πρόσφατα συμμετείχε στις πρώτες προπονήσεις της ΠΑΕ ΑΟ Χανίων (Β΄ Εθνική - Football League), στα Χανιά της Κρήτης. Μάλιστα προχθές έπαιξε σε φιλικό παιχνίδι όπου διέπρεψε σκοράροντας δύο φορές, με σουτ στο "Γ" της αντίπαλης εστίας. Έτσι, εντυπωσίασε τον προπονητή κ. Μουράτ Σεροπιάν, τον Πρόεδρο και τους λοιπούς παράγοντες της ομάδας και ΑΠΕΣΠΑΣΕ με την ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ για ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ!!!

Οι αθλητικές ιστοσελίδες έγραψαν κολακευτικά λόγια για το Νίκο, την ποδοσφαιρική του καριέρα και την ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία. Μεταξύ άλλων ανέφεραν:

Το πιο αξιόλογο βιογραφικό φαίνεται ότι το έχει ο 24χρονος επιθετικός (περιφερειακός που παίζει και αριστερά και δεξιά), Νίκος Σαλαπάτας που έμεινε ελεύθερος από τον Πανηλειακό (όχι με τον πλέον βελούδινο τρόπο) με τον οποίο αγωνίστηκε στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Ο Σαλαπάτας, που είναι διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων έχει γεννηθεί στην Ουαλία και από μικρός βρέθηκε στην Αγγλία και μετά τις πρώτες ερασιτεχνικές ομάδες που ανήκε, μεταπήδησε στις Ακαδημίες της Τσέλσι. Από εκεί τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το 2006 σε ηλικία 17 ετών με τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο! Έχει ακόμα θητεύσει στη Λούτον στην Τσάμπιονσιπ, στην οποία πήγε έξι μήνες μετά τον ερχομό του στον Ολυμπιακό, μετά από δική του επιλογή και βάση της πρότασης που είχε, στη Χάροου Μπόρο και Στίβενατζ. Έχει κάνει Πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα των Αθλητικών Σπουδών (Sports Science) του Πανεπιστημίου του Brunel στο Δυτικό Λονδίνο, λαμβάνοντας το πτυχίο του «Μπάτσελορ των Αθλητικών Επιστημών με Τιμές».

Η τιμητική πρόταση προς το Νίκο από την ΠΑΕ ΑΟ Χανίων έγινε, οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, η πορεία συνεχίζεται...

Σύντομα θα έχουμε νεώτερα και επίσημες ανακοινώσεις!


1 comment:

Elisavet said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΛΑΠΑΤΑ! ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ!
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΟΥΡΗ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ -
ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ