Tuesday 8 November 2016

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Το τηλεοπτικό κανάλι Antenna Εurope προκηρύσσει Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής και καλεί τα παιδιά της Ομογένειας να συμμετάσχουν. Στην σχετική προκήρυξη αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:


Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις ομορφότερες και πιο αγαπημένες γιορτές, των μεγάλων αλλά κυρίως των μικρών! Όλοι εμείς στα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 πιστεύουμε ότι χάρη στα παιδιά, αυτή η εποχή του χρόνου, γεμίζει όλον τον κόσμο, χαρά, χρώματα, αισιοδοξία, ευτυχία και γλύκα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, τιμούμε την εορταστική αυτή περίοδο και για το λόγο αυτό σας γράφουμε την επιστολή αυτή προς ενημέρωσή σας αλλά και για να σας διευκολύνουμε στη διοργάνωση αλλά και την επικοινωνία του διαγωνισμού πριν αυτός ξεκινήσει.

Ο διαγωνισμός μας με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τα Χριστούγεννα» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μέχρι και 10 ετών που ζουν στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη.

Κοντά μας για έκτη συνεχή χρονιά, η κα. Μαρί Κυριακού και η ομάδα της επιτυχημένης κοινωνικής εκπομπής «Με Αγάπη», θα επιλέξουν 3 μεγάλους νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα iPad mini 32 GB wifi αλλά και από ένα πακέτο ομαδικών μαθημάτων για να μπορούν να έχουν το ελληνικό σχολείο τους πάντα μαζί τους και οι ζωγραφιές τους θα στολίσουν την εταιρική e – card των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1. Επίσης, από κάθε χώρα θα επιλεγεί και ένας δεύτερος νικητής ο οποίος θα λάβει από ένα ετήσιο πακέτο ομαδικών μαθημάτων και έτσι θα μπορεί να κάνει το μάθημά του από την άνεση του σπιτιού του όπου και αν βρίσκεται.

Περήφανος χορηγός των δώρων για τον φετινό διαγωνισμό είναι η εταιρεία Greek Lessons OnLine με γραφεία στην Ελλάδα αλλά και το Λονδίνο. Στόχος της εταιρείας είναι η εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μικρούς αλλά και μεγάλους όλων των ηλικιών μέσω διαδραστικών on-line μαθημάτων με δασκάλους και καθηγητές έτοιμους να αντοποκριθούν στις ανάγκες όλων των μαθητών με στόχο να μάθουν να γράφουν, να διαβάζουν και να μιλούν την ελληνική γλώσσα.

Με αυτήν την επιστολή θα θέλαμε τη συμβολή του σχολείου σας! Θέλουμε να καλέσουμε τους μαθητές σας, οι οποίοι κάθε χρόνο αποτελούν τη βασική μας κινητήριο δύναμη, να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να ζωγραφίσουν τα Χριστούγεννα όπως ακριβώς τα ονειρεύονται.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμματάσχετε και αυτή τη χρονιά, μπορείτε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των τάξεων που πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να λάβουν μέρος καθώς και την περιόδο που κλείνει το σχολείο σας για διακοπές Χριστουγέννων για να είμαστε όλη σε κοινή γραμμή και να δωθεί η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που το επιθυμούν, να μας στείλουν το έργο τους.

Τα περασμένα 8 χρόνια καταφέραμε με τη συνεισφορά σχολείων και γονέων να μαζέψουμε ένα μεγάλο αριθμό έργων, ο οποίος μας γέμισε χαρά και συγκίνηση! Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή αν συμμετείχε και εφέτος το σχολείο σας, στον 9ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 για να ζωγραφίσουμε μαζί τα πιο όμορφα Χριστούγεννα.

Οι 2 τρόποι με τους οποίους θα μπορουσε να συμμετάσχει το σχολείο σας είναι οι εξής:

Α’: Να αφιερώσετε 1 σχολική ώρα για να ζωγραφίσουν τα παιδιά
Β’: Να ενημερωθούν τα παιδιά από τους δασκάλους για το διαγωνισμό

Όλα τα παιδιά θα δουν τις ζωγραφιές τους να κοσμούν τις οθόνες των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 μετά τη λήξη του διαγωνισμού καθώς και στο ειδικά διαμορφωμένο μας κανάλι στο Youtube.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή και τη στήριξή σας.

No comments: