Tuesday 24 January 2012

+ Παναγιώτης Μπουτιέρος

Μόλις πληροφορηθήκαμε την αναχώρηση από τη σκηνή του βίου τούτου του αγαπητού μας φίλου, πρώην δασκάλου στο Κολέγιό μας στο ΒΔ Λονδίνο και παλιού μας γείτονα Παναγιώτη Μπουτιέρου. Ο Παναγιώτης ήταν ένας νέος άνθρωπος 42 ετών, ιδιαίτερα προσηνής, φιλικός και ταλαντούχος, με μεγάλες επιδόσεις στο χώρο της μουσικής.


Είχε εργασθεί επί σειρά ετών, ως δάσκαλος μουσικής, σε Σχολείο των Αθηνών όπου φοιτούσαν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Από τότε είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερα ευαισθησία για τα παιδιά αυτά και γενικώτερα για τους συνανθρώπους μας που έχουν κάποιου είδους αναπηρία. Πίστευε δε ακράδαντα ότι η μουσική είναι ένας δυναμικός τρόπος επικοινωνίας με τα άτομα αυτά.



Στο Λονδίνο δίδαξε σε Ελληνικό Σχολείο, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο και συνέθεσε μουσική, ολοκλήρωσε την οικογένειά του, με την γέννηση δύο παιδιών και έκανε πολλούς φίλους. Ύστερα επέστρεψε με την οικογένειά του στην Ελλάδα και διέμεναν στην Ξάνθη.



Τελικά, ο αγαπητός μας αδελφός Παναγιώτης μετέβη από τα πρόσκαιρα στα αιώνια και από τα λυπηρότερα στα θυμηδέστερα, αφήνοντας πίσω την απαρηγόρητη σύζυγό του Χρυσούλα και δύο μικρά παιδιά, τον Παντελή και τον Στέλιο. Ας είναι η μνήμη του αιώνια.

No comments: