Friday 6 December 2019

Τράπεζα Τροφίμων στο ΒΔ Λονδίνο


Με ευγενική και εμπνευσμένη πρωτοβουλία των Νέων Επιστημόνων της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος, στο Harrow ΒΔ Λονδίνου, δημιουργήθηκε -εν όψει της μεγάλης εορτής της του Χριστού Γεννήσεως- Τράπεζα Τροφίμων.


Η Πρόεδρος Χριστιάννα Παναγιώτου, τα μέλη της Ομάδας Νέων Επιστημόνων και οι Ενορίτες της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος δραστηριοποιούνται δυναμικά στον τομέα αυτό, με στόχο την ανακούφιση των εν ανάγκη ευρισκομένων αδελφών μας.


Προφανώς δεν είναι εύκολο, ούτε εφικτό, να καλυφθούν όλες οι σχετικές ανάγκες, όμως οι Νέοι της Ομογένειάς μας επιθυμούν να δείξουν -με τη φιλανθρωπική αυτή εκστρατεία που οργάνωσαν- το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία της φιλάνθρωπης Παροικίας μας.


Σε τρία σημεία μέσα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και Αγίας Παρασκευής έχουν τοποθετηθεί ειδικά κουτιά και σχετικές αφίσες, για να γίνεται ευκολώτερο το έργο της συλλογής τροφίμων, αλλά και ρουχισμού.


Προσκαλούνται όλοι να συμμετάσχουν, προσφέροντας από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους. Είθε το φιλάνθρωπο και ειρηνικό πνεύμα των Χριστουγέννων να εμπνεύσει όλους, για να συνδράμουμε με γενναιοδωρία στον ιερό αυτό σκοπό.

No comments: