Saturday 24 August 2019

Τολμηροί οι «Άγιοι»


Πέμπτος αγώνας για τους «Αγίους» σήμερα στο φετινό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα 2019-2020, στο Πρωτάθλημα που φέρει την ελληνικότατη ονομασία: «Spartan South Midlands Football League»!


Η Ομάδα της καρδιάς μας, η St. Panteleimon FC, μας έχει βγάλει μέχρι σήμερα «ασπροπρόσωπους», έχοντας κερδίσει 3 αγώνες, έχοντας φέρει μία ισοπαλία και με 10 βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Οι ταλαντούχοι παίχτες μας, με τη σοφή καθοδήγηση του Προπονητή και την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης, αισθάνονται πως αποτελούν μέλη μιας οικογένειας, της οικογένειας των «Αγίων», που το σύνθημά τους είναι πάντα «Faith First», πρώτα απ’ όλα δηλαδή η Πίστη. Η Πίστη στον Χριστό, στη Χριστιανική μας Παράδοση και ζωή, αλλά και η πίστη στα αθλητικά ιδεώδη!


Φυσικά υπάρχουν και συγκεκριμένοι στόχοι. Η πορεία θα τους αποκαλύψει και θα τους φέρει στην επιφάνεια. Εκείνο που επιθυμούμε βέβαια πάντα είναι να έχουν οι ποδοσφαριστές μας υγεία, να μην έχουν τραυματισμούς και να αγωνίζονται με την ψυχή τους για ό,τι η Ομάδα μας θεωρεί πως είναι σημαντικό και άξιο.

No comments: