Wednesday 28 August 2019

Στην κορυφή της «Σπάρτης» οι «Άγιοι»


Σε μια όμορφη και ηλιόλουστη ημέρα, το Σάββατο 24 Αυγούστου η St. Panteleimon FC έπαιξε στην έδρα της αγώνα για το Πρωτάθλημα της λίγκας με το ελληνικό όνομα «Spartan» (Spartan South Midlands Football League), εναντίον της London Tigers FC!


Από την αρχή της αναμέτρησης οι «Άγιοι» ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού και έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, κυρίως με τον επιθετικό Ayub Albadri.


Η κίνηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Ομάδας του Αγ. Παντελεήμονα ήταν εξαιρετική και ακολουθώντας τις σοφές οδηγίες του προπονητή Γιώργου Φραντζέσκου κυκλοφορούσαν την μπάλα στο γήπεδο με δεξιοτεχνία, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Όλες οι γραμμές της Ομάδας ήταν σε εγρήγορση και δεν άφηναν καμμία αμφιβολία για την σαφή υπεροχή των «Αγίων»!


Ο επιθετικός Courtney Massay κτύπησε στο 41’ με δυνατό σουτ το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ήταν σε διαρκή υπερένταση, αποκρούοντας πολλά σουτ των παιχτών του Αγ. Παντελεήμονα.


Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 και οι παίχτες αποσύρθηκαν για να ξεκουρασθούν από τον σπάνιο καύσωνα που εκείνες τις ώρες επικρατούσε στο ΒΔ Λονδίνο.


Όταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η αποφασιστικότητα και οι επιθετικές ενέργειες των «Αγίων» αυξήθηκαν κατακόρυφα. Αυτό απέφερε τελικά στο 50’ το πρώτο τέρμα, όταν ο σέντερ φορ Noyan Tajbakhsh, πρώην παίχτης της τουρκικής Fenerbahçe, επιτέθηκε από τα αριστερά και έστειλε ένα δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία των Τίγρεων του Λονδίνου, βοηθούμενος και από το κάθετο δοκάρι της εστίας.


Η σφυροκόπηση της αντίπαλης εστίας από τους παίχτες του Αγ. Παντελεήμονα συνεχίστηκε με δυναμισμό.


Το δεύτερο τέρμα δεν άργησε να έλθει. Στο 61’ ο δραστήριος επιθετικός Courtney Massay, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και στο 67’ διπλασίασε τα τέρματά του, δίνοντας καλό προβάδισμα στους «Αγίους».


Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Ομάδα του Αγ. Παντελεήμονα δίκαιη νικήτρια με σκορ 3-0.


Ο συνδυασμός και των αποτελεσμάτων των υπολοίπων ομάδων της Κατηγορίας έφερε τελικά την Ομάδα των «Αγίων» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τέσσερεις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες, 13 βαθμούς και 16 GD.


Ο επόμενος αγώνας για την St. Panteleimon FC θα είναι στην έδρα της, το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 3.00 μ.μ., εναντίον της Long Buckby FC, για τη διοργάνωση FA Vase.


No comments: