Tuesday 6 February 2018

Πίνακας εξωφύλλου «Αθορύβων»

Η νέα ποιητική συλλογή του παρόντος ιστολόγου, με τον γενικό τίτλο «Αθόρυβα», βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο επιμέλειας και εκδοτικής επεξεργασίας από τον Εκδοτικό Οίκο «Ακακία». Σύντομα θα την έχουμε στα χέρια μας.


Το εμπροσθόφυλλο, το οποίο οριστικοποιήθηκε, στολίζεται από ένα υπέροχο έργο ζωγραφικής, έναν εξαίρετης έμπνευσης και ομορφιάς καλλιτεχνικό πίνακα, ποίημα της εντάλαντης και αγαπημένης μας Ελισάβετ Λίζας Σουρή, ζωγράφου, αγιογράφου και συντηρήτριας έργων τέχνης.


Οι πολύτιμες σκέψεις της που συνοδεύουν τον πίνακα έχουν ως εξής: «Η ροδοδάκτυλη Ηώ ακουμπά, την ώρα της Ανατολής, ουρανό και σύννεφα, πάνω απο τα ερείπια του αλλοτινού λαμπρού ναού του Απόλλωνα, θεού της ποίησης και των τεχνών, απομεινάρι ανάμνησης, αίγλης και άνωθεν έμπνευσης, την ώρα που τα φύλλα του φθινοπώρου θροΐζουν στο απαλό πρωινό αεράκι κι ένα φύλλο ακουμπά ΑΘΟΡΥΒΑ στο νερό της λίμνης, αθόρυβα σαν τον χρόνο που φεύγει»!


Οι ευγνώμονες ευχαριστίες μας θα την συνοδεύουν πάντοτε. Της ευχόμεθα από καρδιάς αστείρευτη φαντασία, πηγαίες εμπνεύσεις και πλούσια καλλιτεχνική δημιουργία!

1 comment:

Yolanda Salapata said...

Congrats Anastasios! Can’t wait for this exquisite publication!