Thursday 25 April 2024

3ος τόμος «Πυξίδας» στο Bristol

 
Η «Πυξίδα» είναι το Εβδομαδιαίο Kοινοτικό και Ενημερωτικό Ηλεκτρονικό Δελτίο της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Bristol της Δυτικής Αγγλίας.
 

Το εν λόγω Δελτίο επιμελείται, συντάσσει και κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Κοινότητας Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας. Στη διαδικασία της διανομής του Δελτίου συμβάλλει και ο Γραμματέας της Κοινότητας Δρ. Χαράλαμπος Ιωαννίδης.

 
Ο π. Αναστάσιος επιμελείται και τον ετήσιο τόμο της «Πυξίδας», ο οποίος εκδίδεται και κυκλοφορεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με τις γενναιόδωρες εισφορές ευγενών χορηγών.

 
Στον τόμο αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα τα Δελτία της χρονιάς, έτσι ώστε να αποτυπωθεί με έναν μόνιμο τρόπο το σημαντικό έργο της Κοινότητας. Ο φετινός είναι ο τρίτος τόμος, αποτελείται από 276 πολύχρωμες σελίδες και εκτυπώθηκε στο τυπογραφείο της Ανώνυμης Εμπορικής και Φωτοστοιχειοθετικής Εταιρείας ΑΘΗΝΑ Α.Ε. στην Αθήνα.

 
Ο τρίτος αυτός τόμος έχει αφιερωθεί στον Ομότιμο Ιερατικώς Προϊστάμενο της Κοινότητας Πρωτοπρ. Γεώργιο Νικολάου, ο οποίος διακονεί με ευλάβεια και αφοσίωση την Κοινότητα για 45 ολόκληρα χρόνια (1979-2024).

No comments: